Smartphone EHBO App

We hopen het nooit mee te maken, een (levensbedreigende) noodsituatie waarin jij als omstander snel moet handelen. Maar soms zul je toch actie moeten ondernemen terwijl je BHV- of EHBO-cursus allang niet meer vers in het geheugen ligt. Wat doe je dan? De EHBO-app van Het Nederlandse Rode Kruis kan daarin uitkomst bieden.

Zorg dat je weet wat je moet doen bij een ongeval. Van brandwond tot vergiftiging en van bewusteloosheid tot een kneuzing.  Met deze EHBO-app heb je alle EHBO-instructies altijd op zak. In een noodsituatie geeft de app je ook gesproken instructies. Download gratis voor iPhone  en Android  smartphones.

 

ehbo app RK

 

 

Met de EHBO app van het Rode Kruis heb je alle EHBO instructies altijd op zak. Van brandwond tot vergiftiging en van bewusteloosheid tot een kneuzing: in deze app vind je eenvoudig wat je moet doen bij meer dan 80 veelvoorkomende EHBO situaties. Deze app is voor iedereen die betrouwbare informatie zoekt over hoe je eerste hulp verleent. Je krijgt instructies over hoe te handelen in meer dan 80 veelvoorkomende over EHBO situaties. De app bevat ook gesproken instructies voor bijvoorbeeld bewusteloosheid, hevige bloeding en ernstige verslikking. Met de AED knop vind je AED’s in de buurt.