Welkom bij EHBO vereniging Flevoland

Beste leden van EHBO Flevoland,

Allereerst hopen wij als bestuur dat het goed gaat met iedereen!

Wij zijn druk bezig met het maken van plannen en het bedenken hoe wij nu in deze tijden verder gaan als vereniging. Gelukkig hoeven wij dit niet helemaal alleen te doen. Het Oranje Kruis zal binnenkort nieuwe regelingen uitbrengen over het verloop van lessen en examens tijdens de Coronacrisis.

Hieronder kunnen jullie een korte video vinden van het Oranje Kruis waarin zei vertellen wat de plannen zijn voor het “nieuwe normaal”.

Geniet veilig van het mooie weer. We hopen jullie gauw weer te kunnen zien. We zullen jullie op de hoogte houden over wanneer we weer van start kunnen.

Namens het bestuur met vriendelijke groet,
Angelica – Voorzitter

Onze vereniging is in augustus 2014 opgericht en is sindsdien actief in Lelystad. Wij bieden diverse cursussen aan in eerste hulp waaronder EHBO (Eerste Hulp Bij Ongelukken) en EHAK (Eerste Hulp Aan Kinderen). Onze vereniging bestaat uit ervaren enthousiaste hulpverleners en gedreven erkende instructeurs.

Bij onze vereniging kunt u cursussen Eerste Hulp (EHBO) en Eerste Hulp aan kinderen (EHAK) volgen om adequaat hulp te bieden aan uw partner, kind of buren. Bent u reeds in het bezit van een geldig Eerste Hulp diploma, kunt u zich bij ons aansluiten om per seizoen een gevarieerd programma te volgen met praktische herhalingslessen.

Tijdens deze lessen staat u als cursist centraal en maken we gebruik van ieders ervaring om samen een hulpvraag op te lossen. Met elkaar redden we levens!

Wij geven cursussen gecertificeerd door het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatieraad.

Logo OK met tekstLogo NRR